Jäsenhakemukset tai -muutokset voit lähettää osoitteeseen suomenpuukkoseura@gmail.com

Yhteystiedot:
Suomen Puukkoseura Ry
Haukkakuja 2
21250 Masku
suomenpuukkoseura@gmail.com

XXIV Puukkopäivät 2018
19.-20.5. 2018 @ Fiskarsin lukaali

Suomen Puukkoseura ry järjestää jälleen vuotuisen päätapahtumansa Fiskarsin Lukaalissa. Perinteinen Puukkopäivät tarjoaa tänäkin vuonna työnäytöksiä, kurssitusta ja opastusta puukonteon saloihin, sekä tietysti laajalti puukko-, tarvike- ja työkalumyyjien tuotteita.

Hyvinkään PUUKKO 2018
25.8.2018 @ Hyvinkään Viilatehdas (Kankurinkatu 4-6)

Suomen Puukkoseura ry, Hyvinkään kaupunki ja hyvinkääläinen puukkokerho Tuppiroska järjestävät Hyvinkään PUUKKO 2018- tapahtuman 25.8.2018 Hyvinkään Villatehtaan alueella (Kankurinkatu 4-6).

Tapahtuma on samaan aikaan kuin Hyvinkään kaupungin järjestämä Lystilauantai, joka on kesän kohokohta Hyvinkään tapahtumista. Villatehtaan alueelle tulee kokoontumaan tuhansia ihmisiä.

Hyvinkään PUUKKO 2018 tapahtumaan kaupunki on tarjonnut meille loistavat tilat kaupungintalon aulasta. Esittelytilaa on n.200-250m2 ja käytössämme on riittävästi pöytiä ja tuoleja. Kaiken tämän kaupunki antaa käyttöömme maksutta joten myös myyjien/näytteilleasettajien paikat ovat maksuttomia. Myös omia pöytiä voi ottaa mukaan. Tapahtuma kestää klo 9.00-15.00. Toivomme paikalle puukkojen ja tarvikkeiden myyjiä sekä erilaisia työnäytöksiä.

Lisätietoja tapahtumasta ja myyntipöytävaraukset: antti.kalteva@pp.inet.fi tai puh. 040 047 5202 15.7.2018 mennessä. Majoitustarjoukset osallistujille: Cumulus Hyvinkää: Puukkotapahtuman aikana -17% päivän hinnasta. Hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan. Varaukset sähköpostilla: hyvinkää.cumulus@restelhotels.fi varaukseen maininta puukkotapahtuma Hotel Sveitsi: Vieraat varaavat itse huoneet nettisivuiltamme : https://www.hotelsveitsi.fi/ 20% alennuksella päivän hinnasta. Koodi on PUUKKO ja voimassa 24.-26.08.2018 tai niin pitkään kuin saatavuutta riittää. Koodi tulee syöttää varausvaiheessa etukoodi kenttään. Olemme Teihin vielä puhelimitse yhteydessä alkukesästä.

Tervetuloa Hyvinkäälle!
Puukokerho Tuppiroska Antti Kalteva & Esko Palosvirta

Metsästysveitsikilpailu
15.9.2018 @ Suomen Metsästysmuseo Riihimäki

Suomen Metsästysmuseo järjestää yhdessä Suomen Metsästäjäliiton ja Suomen Puukkoseura ry:n kanssa metsästysveitsikilpailun. Kilpailu on kaikille avoin ja siinä on rahapalkinnot. Kilpailuveitsien viimeinen postituspäivä on 3.9.2018. Kilpailun tulokset julkistetaan Suomen Metsästysmuseolla 15.9.2018 järjestettävässä puukkotapahtumassa. Kilpailuveitset ovat esillä Suomen Metsästysmuseolla Metsästysveitsikilpailun satoa-näyttelyssä 18.9.-30.12.